Virginia

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Virginia

Nemovitosti na prodej ve Virginii

Sousedí Virginie na jihovýchod, Kentucky na jihozápad, Ohio na severozápad, Pennsylvania na sever a Maryland na severovýchod.

Potřebujete bydlet na klidném místě? Hledáte nemovitost k prodeji ve Virginii? Pak nemůžete vzít informace o trhu s nemovitostmi, ale také o jeho zeměpisu, kultuře, zvycích a tradicích.
Virginie je stát na jihovýchodě Spojených států a rozkládá se od zálivu Chesapeake až po Appalachians s dlouhým úsekem pobřeží Atlantiku. Jedná se o jednu z prvních třinácti amerických kolonií s historickými památkami, jako je Monticello, slavná plantáž Charlottesville založení otce Thomas Jefferson. Jamestown Settlement a Colonial Williamsburg jsou živé muzea.

V roce 2017 došlo k poklesu cen bydlení v severní Virginii a prognózy zopakují, že trh s nemovitostmi v Virginii tento trend udržuje v roce 2018. To je trh, který je příznivý pro tento rok prodávajícímu ve státě Virginie, avšak v současnosti nízké úrokové sazby jsou současně dobrou dobou pro kupující.

Vždy existují další faktory, které ovlivňují trh s nemovitostmi v dané oblasti. Nákup domu byl vždy dobrou investicí nejen pro přidání do majetku, ale i pro daňové výhody z hlediska daňového času.

Existuje několik faktorů, které ovlivňují trh s nemovitostmi z roku 2018 ve Virginii, a je důležité, abyste věděli, zda se zde chcete přestěhovat a zda máte zájem o nemovitosti k prodeji ve Virginii.

Na trhu s nemovitostmi v Virginii se již v roce 2018 zvyšuje a zdá se, že se v porovnání s rokem 2017 neustále zlepšuje.

Jižní Virginie nabízí nižší domácí tržní cenu. Domy zůstávají na trhu neobvykle dlouhou dobu až 55 dní v posledních měsících. Je to však pokles o 10% oproti předchozímu roku. Toto procento se může snadno měnit, jelikož náklady na bydlení klesají.

Zpráva Virginia Association of Realtors o třetím čtvrtletí ukázala, že noví kupci nemovitostí na prodej ve Virginii mohou mít obtížné průměrné ceny nemovitostí. To znamená, že je dobrým trhem pro prodejce a lidi s penězi investovat do nemovitostí pro prodej ve Virginii, ale pro ty, kteří chtějí cenově dostupné bydlení, není moc. Prodej se nicméně zvýšil na konci roku 2017, ve skutečnosti se objem trhu od počátku roku zvýšil o 8%.

Pokud hledáte nemovitost k prodeji ve Virginii, měli byste vědět, které dvě nejlepší místa bydlet ve Virginii.

Virginie nabízí pláže, hory a mnoho dalšího. Když přijdete za koupi nemovitosti k prodeji ve Virginii, je několik míst, které je třeba zvážit dříve.

Jedním z těchto míst je Virginia Beach.

Oblast Virginia Beach má průměrnou hodnotu nemovitosti, která za poslední rok vzrostla o více než 2%. Očekává se zvýšení o 1,5% do roku 2018.

Dalším hezkým místem, kde se rozhodnete žít a hledat nemovitosti k prodeji ve Virginii, je Fairfax County.

V červenci průměrná prodejní cena domu v kraji Fairfax zaznamenala nárůst o 6%. Aktuální průměrná prodejní cena je o 3% nižší než v červnu.

  •  
    Stěhování do Virginie. Zahraniční a žijí ve Virginii

      Pokračováním v analýze různých států, které směřují k vytvoření úžasného amerického národa, bychom určitě nemohli žít jen na jednom. Na východním pobřeží, ve skutečnosti, tam je jedinečná realita svého druhu, které mají být objeveny. Jeden z prvních třinácti amerických kolonií, bohatý na ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 36451

Prodat Pojízdnný dům, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

69,408.74CZK
Prodat
Pojízdnný dům

1.86 m²
Nyní víte, že je 100% možné CO MŮŽE KUPIT MODERNÍ KONTAJNER DŮM V ČESKÉ REPUBLICE A POUŽÍVÁ POUZE 7 DNŮ DO KUBY? ! ŠPANĚLSKÉ ČTENÁŘI A REPRODUKTOŘ...
Cod. 11645

Prodat Vila, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

45,360,000.00CZK
Prodat
Vila

610 m²
Celý objekt "
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Prodat Jiné (Podnikání), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

10,249,357.33CZK
Prodat
Jiné (Podnikání)

5 m²
Nábřeží, House
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB